الدورات التدريبية التى تمت
داخل المركز الإقليمى للأغذية والأعلاف
Click Here for Training Programs List
2013 |
Tunisia | 3 | General Training in different RCFF Specific Labs. for more details click here. | ||
Egypt | 6 | Feed Industry Technology for more details click here. |
|||
Tunisia | 5 | General Training in different RCFF Specific Labs. for more details click here. | |||
2012 |
Tunisia | 3 | General Training in different RCFF Specific Labs. for more details click here. | ||
Sudan |
|
4 | General Training in different RCFF Specific Labs. Aflatoxin, Food Additives.... | ||
Egypt | 50 | Best cost ration production , storage and handling using DDGS , CGM, GFM " | |||
Egypt | 50 |
Raising the Skills in Feed production
& Least Cost ration & Quality Control |
|||
Egypt | 50 |
Raising the Skills in Feed
production & Least Cost ration & Quality Control |
|||
2006 |
Iraq | 8 |
Quality
Control on Feed Ingredients |
||
2006 |
Egypt | 50 |
Best Cost Ration Formulations, Storage & Handling and Feed Quality Control |
||
2006 |
Sudan | 5 | Enumeration, isolation & identification of food borne & food poisoning micro-organisms in food and feed. | ||
2006 |
Sudan | 2 |
Qualitative & Quantitative determination of antibiotic residues in food & feed |
||
2006 |
Sudan | 2 |
Qualitative & Quantitative determination of mycotoxins in food & feed`` |
||
2006 |
3 | ||||
2005 |
Egypt | 45 | Quality control of feed ingredients and finished feed | ||
Morocco | Quality control of feed ingredients and finished feed | ||||
2004 |
Iraq | 15 | Poultry feed and quality control | ||
Syria | 20 | Feed quality control and how to improve it's quality | |||
2001 |
Egypt | 30 | How to control the costs of feed production | ||
2000 | Syria | 5 | How to control the costs of feed production | ||
1999 | Egypt | 14 | General chemical analysis | ||
1997 | Palestine | 2 | Feed quality and sampling | ||
1996 | Jordan | 2 | Training program for amino acid in Feed |
الدورات التدريبية للمركز الإقليمى
يلعب المركز الإقليمي للأغذية والأعلاف دورًا بارزًا في تدريب وتطوير الكفاءات
سواء على المستوى المحلى أو على المستوى الإقليمى
حيث يعتبر المركز الإقليمى للأغذية والأعلاف بمثابة بيت الخبرة في بعض
التدريبات المختلفة الخاصة بالتحاليل التخصصية في مجالات الأعلاف والأغذية
وذلك من واقع أنه قد تم حصوله على
الإعتماد الدولى من الرابطة الأمريكية للمختبرات
A2LA
وفقًا للمعيار الدولي
ISO / IEC 17025
منذ عام 2004
ومع
وجود باحثين على مستوى علمى رفيع وخبراء في التحاليل التخصصية المختلفة
فيسعد
المركز الإقليمي للأغذية والأعلاف بإعداد برامج التدريب الفني باستخدام أحدث
التقنيات والأجهزة المتطورة.
لمزيد من التفاصيل إضغط
هنا.
أحدث الدورات التدريبية
فى شهر أكتوبر 2021 إتمام مراحل تدريب 120 طالب وطالبه من كليات الزراعة والعلوم والطب البيطرى
من جامعات (عين شمس - حلوان - بنها - الزقازيق - الأزهر الشريف)
Important note: This site is under construction, and any information on this site have not adopted until now